اسپلیتر که در نزدیکی لورن کشاورزی می‌کند، می‌گوید: «می‌دانید، من نمی‌توانم با این موضوع همراه باشم. همه چیز تمام روز و هر روز در حال تغییر و تحول است.»


در نهایت، اسپلیتر، مانند بسیاری از کشاورزان، می‌گوید که می‌خواهد شاهد این باشد که دو کشور از مشاجره بر سر تجارت دست بردارند و فرصت‌های متقابل پیدا کنند.


او روز چهارشنبه به چیپ فلوری، مجری انجمن کشاورزان AgriTalk، گفت: «من آدم بسیار خوش‌بینی هستم، بنابراین هر کاری که بتوانیم برای حل مسائل تجاری انجام دهیم، مطمئناً عالی خواهد بود.»


لغو ۹۰ روزه تعرفه‌ها

ایالات متحده و چین روز دوشنبه توافق کردند که تعرفه‌های کالاهای یکدیگر را برای یک دوره اولیه ۹۰ روزه به شدت کاهش دهند. به طور خاص، ایالات متحده به طور موقت تعرفه‌های کلی خود بر کالاهای چینی را از ۱۴۵٪ به ۳۰٪ کاهش خواهد داد، در حالی که چین نیز عوارض خود بر واردات آمریکا را از ۱۲۵٪ به ۱۰٪ کاهش خواهد داد.


طبق بیانیه مشترک دو کشور، در این فرآیند، آنها همچنین «اهمیت یک رابطه اقتصادی و تجاری پایدار، بلندمدت و سودمند متقابل» را تصدیق کردند.


تیم بوراک، که در شمال شرقی آیووا در نزدیکی آرلینگتون کشاورزی می‌کند، می‌گوید که نگران ادامه آشفتگی تجاری و تأثیر آن بر کشاورزان و کشاورزی ایالات متحده به طور کلی است.


بوراک می‌گوید: «اگر ترامپ بتواند این کار را با چین انجام دهد و آنها به بازار بازگردند، من از صمیم قلب از ترامپ حمایت خواهم کرد. اما در حال حاضر، چین و برزیل در حال نزدیک شدن به یکدیگر هستند. آنها قصد دارند زیرساخت‌ها را بسازند، و آنها قصد دارند SAF را ایجاد کنند و آنها قصد دارند راه‌آهن بسازند، و این برای ما و آینده ما خوب نیست. به همین دلیل است که ما به بازارهای جدید نیاز داریم.»


چین «بزرگترین ترمینال صادراتی» جهان را می‌سازد
به گفته شورای روابط خارجی، شرکت‌های دولتی چین در حال حاضر سرمایه‌گذاران اصلی در صنایع انرژی، زیرساخت و فضایی آمریکای جنوبی هستند.

وال استریت ژورنال روز دوشنبه گزارش داد که COFCO، یک شرکت هلدینگ فرآوری مواد غذایی دولتی چین، قصد دارد بزرگترین ترمینال صادراتی جهان را در برزیل بسازد تا جایگزین سویا و سایر مواد غذایی ایالات متحده شود. شورای روابط خارجی می‌افزاید که چین از ایالات متحده پیشی گرفته و اکنون بزرگترین شریک تجاری آمریکای جنوبی است.

بوراک می‌گوید: «[آمریکای جنوبی] هیجان‌زده است، می‌دانید. چین تازه به سراغ آنها آمده و آنها هم به سراغ چین می‌آیند. [این توافق‌نامه‌های تجاری] برای آینده بسیار دشوار خواهد بود.»

سطح بالایی از اضطراب مالی
اسپلیتر به فلوری گفت که در حال حاضر نسبت به وضعیت اقتصاد کشاورزی ایالات متحده «بسیار منفی» است. اسپلیتر می‌گوید: «ما قیمت‌های خوبی نداریم. ضمانت‌های بیمه محصولات کشاورزی کاهش یافته است. منظورم این است که می‌تواند ویرانگر باشد.»


اسپلیتر می‌گوید. این جمله‌ای است که فلوری می‌گوید کشاورزان سراسر کشور مدام تکرار می‌کنند.

فلوری می‌گوید: «فکر می‌کنم سطح بالایی از اضطراب مالی در بین تولیدکنندگان جوان وجود دارد و ممکن است فقط مختص تولیدکنندگان جوان نباشد. من تقریباً هر روز این را می‌شنوم، از تولیدکنندگانی از اوهایو گرفته تا میسوری و کانزاس. من این را در طیف وسیعی می‌شنوم و فکر می‌کنم واقعی است.»

اسپلیتر می‌گوید که به بازار کارش فکر می‌کند، از این نظر که آیا ممکن است بخواهد یک شغل خارج از مزرعه داشته باشد یا خیر. او با لحنی نیمه‌شوخی می‌گوید: «هر روزی که به مزرعه برمی‌گردید و رئیس خودتان هستید، تبدیل به یک کارمند واقعاً بد برای شخص دیگری می‌شوید.»

اسپلیتر می‌افزاید: «هیچ کار دیگری را ترجیح نمی‌دهم جز کشاورزی، اما وقتی یک نهاد واحد، مثلاً دولت، باعث این همه درد و اضطراب در زندگی شما می‌شود، منظورم این است که این درست نیست.»

فلوری از بوراک، کشاورز قدیمی غلات در آیووا، خواست تا دیدگاهی برای اسپلیتر ارائه دهد.

بوراک می‌گوید: «من هر آنچه او گفت را درک می‌کنم، این به خاطر عشق به کشاورزی است. ما آن را خیلی دوست داریم، گاهی اوقات آن را رایگان انجام می‌دهیم. وقتی از دهه ۸۰ جان سالم به در بردید، اگر از دهه ۸۰ جان سالم به در برده باشید، می‌توانید از این هم جان سالم به در ببرید. و می‌دانید، من هرگز طرفدار ایجاد این همه آشفتگی نبوده‌ام، اما شاید طرح ترامپ به ثمر بنشیند.»


گفتگوهای تجاری ادامه خواهد داشت

طبق بیانیه مشترکی که کشورها منتشر کردند، ایالات متحده و چین با نگاهی به آینده، توافق کرده‌اند که «مکانیسمی برای ادامه گفتگوها در مورد روابط اقتصادی و تجاری» به رهبری وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، اسکات بسنت، نماینده تجاری ایالات متحده، جیمیسون گریر و معاون نخست‌وزیر چین، هه لیفنگ، ایجاد کنند.


تا بعد از ظهر چهارشنبه، هیچ جدول زمانی برای مذاکرات تجاری بیشتر تعیین نشده است.


در بیانیه مشترک این کشورها آمده است: «این مذاکرات می‌تواند به طور متناوب در چین و ایالات متحده یا در صورت توافق طرفین در یک کشور ثالث برگزار شود. در صورت لزوم، دو طرف می‌توانند در مورد مسائل اقتصادی و تجاری مربوطه، مشاوره‌های کاری انجام دهند.»